Kozmetik

Oleanolik Asit

INCI: Oleanolic Acid8 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel kaynaklı bir aktif olup yağ dengesi ve cilt görünümü için kullanılır. Cilt bariyerine genelde düşük risklidir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu riskleri düşük kabul edilir.

Faydaları

Yağlı görünümü dengelemeye yardımcı olabilir. Makyajın daha uzun süre düzgün görünmesini destekleyebilir. Ciltte hafif arındırıcı etki sağlayabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

8 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.