Kozmetik

Oleik Asit

INCI: Oleic Acid15 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağ asidi yapısıyla formülde yumuşatıcı ve çözücü destek sağlar. Saçın daha kaygan ve yumuşak hissedilmesine katkıda bulunur. Genelde düşük riskli bir yardımcı bileşendir.

Faydaları

Saç telinde kuruluk hissini azaltmaya yardım edebilir. Formülün daha rahat yayılmasını sağlar. Gözenek tıkama riski düşük kabul edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

15 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.