Kozmetik

Pirinç Ekstraktı

INCI: Oryza Sativa (Rice) Extract9 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Pirinçten elde edilen yatıştırıcı ve bakım amaçlı bir bitki özüdür. Cilde yumuşaklık ve geçici aydınlık görünüm kazandırmaya yardımcı olabilir.

Faydaları

Genelde nazik kabul edilir ve bariyeri ağırlaştırmadan bakım sağlar. Antioksidan ve yatıştırıcı katkı sunabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel özlere duyarlı kişilerde nadiren alerjik reaksiyon yapabilir. Çok hassas ciltlerde hafif iritasyon görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.