Kozmetik

p-Anisik Asit

INCI: p-Anisic Acid10 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koruyucu destekleyici ve koku bileşeni olarak kullanılabilen bir organik asittir. Genelde düşük-orta risklidir; hassas ciltte irritasyon yapabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Formülün mikrobiyal dayanıklılığına katkı sağlar. Düşük dozlarda ürün stabilitesini destekler.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte hafif tahriş yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

10 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.