Kozmetik

Palmitat

INCI: Palmitate1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağ asidi türevi olarak formülün yumuşaklığını ve kayganlığını artırır. Ciltte emolyan etki sağlayabilir.

Faydaları

Kuruluk hissini azaltmaya yardımcı olabilir ve ürünün sürümünü iyileştirir. Genelde düşük riskli bir yardımcı bileşendir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bazı palmitat türevleri akneye eğilimli ciltlerde ağır his bırakabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.