Kozmetik

Palmitik Asit

INCI: Palmitic Acid68 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağ asidi olarak formüle kıvam ve kayganlık verir. Saç yüzeyinde yumuşatıcı his oluşturabilir.

Faydaları

Saçın daha pürüzsüz görünmesine yardım edebilir. Bariyer dostu yumuşatıcı etki sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Genelde düşük risklidir; çok ağır formüllerde birikim hissi bırakabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

68 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.