Kozmetik

Palmitoil Tetrapeptit-7

INCI: Palmitoyl Tetrapeptide-713 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilt görünümünü desteklemek için kullanılan bir peptittir. Bariyer ve yaşlanma görünümü üzerinde dolaylı fayda hedefler. Genelde düşük tahriş potansiyeline sahiptir. Kozmetik aktif olarak kullanılır.

Faydaları

Cildin daha sakin ve dengeli görünmesine katkı sağlayabilir. İnce çizgi görünümünü dolaylı olarak destekleyebilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltte iritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

13 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.