Kozmetik

Palmitoil Tripeptit-1

INCI: Palmitoyl Tripeptide-112 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilt görünümünü destekleyen bir peptittir. Bariyer dostu, düşük tahrişli aktifler arasında yer alır. Cildin daha dolgun görünmesine katkı sağlayabilir. Kozmetik amaçlı kullanılır.

Faydaları

Cilt görünümünü destekleyebilir. İnce çizgi ve yorgunluk görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltte iritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

12 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.