Kozmetik

PEG-30 Hint Yağı

INCI: PEG-30 Castor Oil1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve solubilizatördür; yağ bazlı bileşenlerin formülde dağılmasına yardım eder.

Faydaları

Koku ve yağ fazlarının dengeli kalmasını sağlar. Durulanan ürünlerde kullanım konforunu artırabilir. Genelde düşük-orta risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

PEG türevi olduğu için hassas ciltlerde irritasyon yapabilir. Çok nadiren hassasiyet oluşturabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.