Kozmetik

PEG-40 Hidrojene Hint Yağı

INCI: PEG-40 Castor Oil8 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve solubilizan olarak yağ bazlı bileşenleri formülde dağıtır. Ürünün homojenliğini artırır.

Faydaları

Yaygın kullanılan bir yardımcıdır ve tipik kullanımda genel risk düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

PEG türevlerinde safsızlık kontrolü önemlidir; hassas ciltlerde irritasyon yapabilir. Çok hassas dudak çevresinde batma hissi oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

8 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.