Kozmetik

PEG-55 Propilen Glikol Oleat

INCI: PEG-55 Propylene Glycol Oleate3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve çözücü özellik gösteren yardımcı hammaddedir. Temizleme sonrası saçın daha kaygan hissedilmesine katkı sağlar. Orta risk bandındadır.

Faydaları

Saçın daha az sert hissetmesine yardımcı olabilir. Formülün yağ fazını dengeler.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas saç derisinde irritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit nadirdir ama mümkündür.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.