Kozmetik

PEG-9 Diglycidyl Ether/Sodium Hyaluronate Crosspolymer

1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Daha kalıcı nem hissi ve doku sağlayan çapraz bağlı hiyalüronik asit türevidir.

Faydaları

Ciltte daha uzun süreli nem ve kayganlık hissi oluşturabilir. Genelde düşük komedojenik ve düşük iritasyon profiline sahiptir.

Dikkat edilmesi gerekenler

PEG türevi olduğu için çok hassas ciltlerde nadiren iritasyon görülebilir; teorik safsızlık kaygıları genelde düşük düzeydedir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.