Kozmetik

Emolyan ester

INCI: Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilde kayganlık ve yumuşaklık veren bir emolyanstır. Bariyer üzerinde rahatlatıcı bir film oluşturabilir. Gözenek tıkama potansiyeli bazı ciltlerde orta düzeydedir. Hormon bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Kuru ciltte pürüzsüz his bırakır ve nem kaybını azaltmaya yardımcı olur. Ürünün sürümünü kolaylaştırır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye eğilimli ciltlerde bazı kişilerde ağır his bırakabilir ve komedon eğilimini artırabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.