Kozmetik

Pentaeritritil Tetraisostearat

INCI: Pentaerythrityl Tetraisostearate10 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emolyan ve doku verici bir yağ esteridir. Cilde kayganlık ve yumuşaklık sağlar. Bariyeri destekleyebilir ancak ağır yapılı olabilir. Gözenek tıkama potansiyeli bazı ciltlerde orta düzeydedir.

Faydaları

Cildi daha pürüzsüz hissettirebilir. Kuru ciltlerde konfor sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye eğilimli ciltlerde komedojenik olabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

10 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.