Kozmetik

Fenil Trimetikon

INCI: Phenyl Trimethicone25 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Parlaklık ve kayganlık veren bir silikon türevidir. Cilt yüzeyinde film oluşturarak su kaybını azaltmaya yardımcı olur. Genelde bariyer dostu kabul edilir. Komedojenik ve alerjik riskleri düşüktür.

Faydaları

Cilde daha yumuşak ve düzgün bir görünüm verir. Makyajın daha homojen durmasına yardım eder. Kuru bölgelerde konfor sağlayabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

25 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.