Kozmetik

Bitki ekstresi

INCI: Phragmites Karka Extract2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel antioksidan/yardımcı içerik olarak kullanılır. Ciltte destekleyici rol oynayabilir. Ancak spesifik etkisi formüle bağlıdır. Bitkisel ekstrakt olduğu için hassas ciltlerde hafif irritasyon potansiyeli vardır.

Faydaları

Formüle bitkisel destek ve antioksidan katkı sağlayabilir. Genel cilt konforuna yardımcı olabilir. Güneş koruyucuya ek bakım hissi verebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren tahriş yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.