Kozmetik

Fitosfingozin

INCI: Phytosphingosine22 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bariyer lipit yapısına katkı sağlar. Ciltte koruyucu ve yatıştırıcı etki gösterebilir. Mikrobiyal dengeyi destekleyebilir.

Faydaları

Hassas ve bariyeri zayıf ciltlerde faydalıdır. Genelde düşük risklidir. Cilt konforunu artırabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassasiyet veya hafif irritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

22 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.