Kozmetik

Pisum Sativum Ekstresi

INCI: Pisum Sativum Extract2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bezelye kökenli bitkisel ekstrakt olup antioksidan ve cilt destekleyici amaçla kullanılır. Leke ve canlılık odaklı formüllerde yer alabilir. Bitkisel olduğu için hassas ciltlerde değişken tolerans gösterebilir.

Faydaları

Antioksidan katkı sağlayabilir. Cilt görünümünü desteklemeye yardımcı olabilir. Genelde düşük-orta riskli bir yardımcı aktiftir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel ekstraktlar alerjik kontakt dermatit açısından dikkat gerektirebilir. Hassas ciltlerde kızarıklık yapabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.