Poligliserin-6

INCI: Polyglycerin-6

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nem tutucu ve formül destekleyici bir yardımcı maddedir. Cildin daha yumuşak hissedilmesine katkı sağlar. Genelde düşük tahriş potansiyeline sahiptir.

Faydaları

Ürünün nemlendirici etkisini destekler. Cilt bariyerini kurutmadan kullanım sağlar. Hassas ciltlerde çoğunlukla uygundur.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hafif irritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.