Kozmetik

Poligliseril-2 Stearat

INCI: Polyglyceryl-2 Stearate1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nazik emülgatördür ve formülün karışmasını sağlar. Cilt bariyerine genelde uyumludur. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

Ürünün daha yumuşak ve dengeli hissedilmesine katkı sağlar.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.