Kozmetik

Poligliseril-3 Diizostearat

INCI: Polyglyceryl-3 Diisostearate23 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör ve yumuşatıcıdır. Yağ ve su fazlarını dengeler. Ciltte kayganlık sağlar ve bariyeri genelde iyi tolere edilir. Gözenek tıkama riski düşük-orta olabilir.

Faydaları

Ürünün daha kremsi ve rahat sürülmesine yardım eder.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok akneye yatkın ciltlerde ağır his bırakabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

23 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.