Kozmetik

Poligliseril-3 Polirisinoleat

INCI: Polyglyceryl-3 Polyricinoleate6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör olarak yağ ve su fazlarını bir arada tutar. Formülün stabil kalmasına yardımcı olur. Genelde cilt bariyerine zarar vermez. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

Ürünün ayrışmasını önler ve sürümünü iyileştirir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.