Kozmetik

Poligliseril-6 Distearat

INCI: Polyglyceryl-6 Distearate2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör olarak yağ ve su fazını bir arada tutar. Cilt bariyerini doğrudan onarmaz, ancak formülün stabil kalmasına yardım eder. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu riskleri düşüktür.

Faydaları

Krem dokusunu dengeler ve ürünün ayrışmasını önler. Cilde daha homojen yayılmasına katkı sağlar. Genellikle iyi tolere edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.