Kozmetik

Polihidroksistearik Asit

INCI: Polyhydroxystearic Acid16 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Pigmentleri ve yağ fazını stabilize eden yardımcı bir maddedir. Ürünün homojen dağılmasını sağlar. Cilt bariyerine doğrudan etkisi sınırlıdır. Alerjik risk genelde düşüktür.

Faydaları

Renk dağılımını iyileştirir. Ürünün daha pürüzsüz görünmesine yardım eder.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren iritasyon yapabilir. Gözenek tıkanıklığı riski genelde düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

16 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.