Kozmetik

Potasyum Akrilat Kopolimeri

INCI: Potassium Acrylates Copolymer3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Film oluşturucu ve kıvam verici polimerdir; ürünün dokusunu ve stabilitesini iyileştirir. Ciltte ince bir film bırakarak kullanım hissini düzenleyebilir.

Faydaları

Formülün ayrışmasını önlemeye yardımcı olur ve performansı artırır. Genelde düşük akut toksisite profiline sahiptir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Mikroplastik/polimer sınıfında çevresel açıdan istenmeyen bir bileşen olabilir. Ciltte belirgin endokrin risk beklenmez, ancak çok hassas ciltlerde nadiren rahatsızlık hissi olabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.