KozmetikEv temizlik

Potasyum Hidroksit

INCI: Potassium Hydroxide29 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

pH ayarlayıcıdır ve formülün dengelenmesine yardım eder. Tek başına tahriş edici olabilir. Kozmetik formüllerde genelde düşük düzeyde kullanılır. Gözenek tıkama ve endokrin risk beklenmez.

Faydaları

Ürünün ciltle uyumlu pH’da kalmasına yardım eder.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yüksek miktarda tahriş ve yanma yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

29 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.