Kozmetik

PPG-2 Metil Eter

INCI: PPG-2 Methyl Ether2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve taşıyıcı olarak formülde yer alır. Aktiflerin ve koku bileşenlerinin çözünmesine yardımcı olur. Genelde orta düzeyde toleranslıdır.

Faydaları

Ürünün uygulanmasını kolaylaştırır. Formülün homojenliğini destekler. Çoğu kullanıcıda ciddi sorun beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte hafif iritasyon yapabilir. Uzun süreli temas eden ürünlerde bariyer hassasiyetini artırabilir. Endokrin bozucu riski belirgin değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.