Kozmetik

PPG-3 Miristil Eter

INCI: PPG-3 Myristyl Ether3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emoliyan ve çözücü olarak formülün kayganlığını artırır. Ürünün ciltte daha rahat yayılmasını sağlar. Bariyer üzerinde yumuşatıcı etki gösterebilir.

Faydaları

Serumun dokusunu hafif ve konforlu hale getirir. Genelde düşük-orta düzeyde tahriş potansiyeli vardır. Endokrin bozucu olarak güçlü bir kanıt yoktur.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren iritasyon yapabilir. Çok yağlı ciltlerde ağır his bırakabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.