Kozmetik

PPG-7

14 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve yumuşatıcı yardımcı bileşendir. Formülün yayılmasını ve hissini iyileştirir. Genelde orta-düşük riskli kabul edilir.

Faydaları

Ürünün dokusunu daha konforlu hale getirir. Bazı yağlı bileşenlerin formülde dağılmasına yardım eder. Durulanan üründe maruziyet sınırlıdır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte hafif irritasyon yapabilir. Gözenek tıkama riski düşük kabul edilir. Endokrin bozucu risk için güçlü kanıt yoktur.

Bu içeriği içeren ürünler

14 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.