Kozmetik

PPG-9

4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve yumuşatıcı yardımcı bileşendir; formülün yayılmasını ve hissini iyileştirir.

Faydaları

Ürünün dokusunu ve uygulanabilirliğini artırabilir. Genel kullanımda düşük-orta riskli kabul edilir. Endokrin bozucu olarak güçlü kanıt yoktur.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte hafif irritasyon yapabilir. Bariyeri zayıf ciltte rahatsızlık hissi oluşturabilir. Alerjik kontakt dermatit nadirdir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.