Kozmetik

Propan

INCI: Propane67 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Sprey ürünlerde itici gaz olarak kullanılır. Ciltte aktif bakım sağlamaz. Ürünün püskürtme gücünü artırır. Bariyer bütünlüğüne doğrudan katkısı yoktur.

Faydaları

Ürünün rahat uygulanmasına yardım eder. İnce ve kontrollü dağılım sağlar. Kozmetiklerde teknik amaçla kullanılır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Solunması tahriş edici olabilir. Alevlenebilir. Ciltte alerjik kontakt dermatit beklenmez ama hassasiyet yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

67 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.