Kozmetik

Propilen Karbonat

INCI: Propylene Carbonate40 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve kıvam düzenleyici olarak çalışır. Formülün daha pürüzsüz yayılmasına yardım eder. Cilt bariyerine doğrudan faydası yoktur. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Ürünün performansını artırır. Pigmentlerin daha iyi dağılmasına katkı sağlar. Genelde orta-düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte tahriş veya yanma hissi yapabilir. Göz çevresinde rahatsızlık oluşturabilir. Alerjik kontakt dermatit nadiren görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

40 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.