Kozmetik

Tatlı Badem Yağı

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil52 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı bitkisel yağdır ve ciltte kayganlık sağlar. Bariyerin su kaybını azaltmasına yardımcı olabilir. Genelde düşük risklidir ama fındık/badem alerjisi olanlarda sorun çıkarabilir. Gözenek tıkama riski kişiye göre değişebilir.

Faydaları

Kuruluk ve pullanmayı azaltabilir. Cildi daha yumuşak hissettirebilir. Masaj ve bakım hissini artırır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Kuruyemiş alerjisi olanlarda alerjik reaksiyon riski vardır. Bazı akneye yatkın ciltlerde ağır gelebilir. Hormon bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

52 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.