Kozmetik

Armut meyve ekstresi

INCI: Pyrus Communis Fruit Extract1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel ekstrakt olarak antioksidan ve hafif nemlendirici destek sunabilir. Ciltte ferahlık ve yumuşaklık hissine katkı sağlar.

Faydaları

Genelde düşük riskli kabul edilir ve gözenek tıkama riski düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez. Bariyer üzerinde sert bir etki oluşturmaz.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren iritasyon veya alerjik kontakt dermatit yapabilir. Bitkisel içeriklere duyarlı kişilerde kızarıklık görülebilir. Tek başına güçlü bir bariyer onarıcı değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.