Kozmetik

Kırmızı 7 Göl

INCI: Red 7 Lake (CI 15850)4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Pigment olarak renk verir. Ürünün tonunu yoğunlaştırır. Bariyer üzerinde doğrudan etkisi düşüktür. Alerjik kontakt dermatit riski genelde düşüktür.

Faydaları

Renk stabilitesini artırır. Ürünün görünümünü güçlendirir. Kozmetik performansa katkı sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren iritasyon yapabilir. Genel olarak orta-düşük risklidir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.