Kozmetik

Ramnoz

INCI: Rhamnose16 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Şeker türevi bir aktif bileşendir ve ciltte yatıştırıcı/anti-aging destek sunabilir. Cilt yüzeyinde nazik bir etki gösterir. Bariyer açısından genelde yumuşaktır.

Faydaları

Nem ve konfor hissine katkı sağlayabilir. Hassas ciltlerde çoğunlukla iyi tolere edilir. Düşük riskli bir aktif olarak değerlendirilebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassasiyet yapabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

16 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.