Kozmetik

Hint Yağı

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil33 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yoğun bir yumuşatıcı yağdır. Ciltte koruyucu bir tabaka oluşturur. Nem kaybını azaltmaya yardımcı olur.

Faydaları

Kuruluk hissini azaltabilir. Bariyer konforunu artırabilir. Bazı ciltlerde iyi kayganlık sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye çok yatkın ciltlerde ağır gelebilir ve gözenekleri tıkayabilir. Hassas ciltlerde nadiren iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

33 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.