Ne işe yarar?
Ferment kaynaklı bakım bileşenidir. Saç derisi konforuna katkı sağlayabilir. Genelde düşük risklidir. Endokrin bozucu risk beklenmez.
Faydaları
Yağlı saç derisinde destekleyici olabilir. Durulanan ürünlerde iyi tolere edilebilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.
Dikkat edilmesi gerekenler
Hassas ciltte nadiren iritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit seyrektir. Ciddi toksisite beklenmez.
Bu içeriği içeren ürünler
7 üründe geçiyor
- Bee Beauty - Durulanmayan Saç Bakım KremiBee Beauty · Saç Kremi
- dermokil - Argan Yağı Yoğun Onarıcı Saç Maskesi Shea Yağı & Keratindermokil · Saç Maskesi
- Benri - Bebek Kolay Tarama SpreyiBenri
- Bee Beauty - Micellar Makyaj Temizleme SuyuBee Beauty · Makyaj Temizleme Suyu
- dalan - Şampuandalan
- dermokil - ANTI DANDRUFF SHAMPOOdermokil · Şampuan
- dermokil - Keratin Özlü Yoğun Bakım Saç Maskesidermokil · Saç Maskesi
Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?
Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.