Kozmetik

Adaçayı Yağı

INCI: Salvia Officinalis Oil7 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku ve bitkisel aktif katkı sağlar.

Faydaları

Formüle bitkisel karakter ve ferahlık hissi verir. Bazı formüllerde yağlı his kontrolüne yardımcı olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Uçucu yağ olduğu için tahriş ve alerjik kontakt dermatit riski taşır. Hassas saçlı deride bariyer zayıflığını artırabilir ve gözle temasında rahatsızlık yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

7 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.