Kozmetik

Misk adaçayı yağı

INCI: Salvia Sclarea Oil1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku verici uçucu yağdır. Formüle bitkisel aroma ve duyusal karakter katar. Bazı formüllerde dengeleyici bitkisel bileşen olarak kullanılır.

Faydaları

Hoş koku sağlar ve kullanıcı deneyimini artırır. Endokrin bozucu risk tipik kozmetik kullanımda net değildir. Durulanan üründe maruziyet sınırlıdır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Uçucu yağlar alerjik kontakt dermatit ve iritasyon yapabilir. Hassas ciltte kızarıklık veya kaşıntı oluşturabilir. Göz çevresinde tahriş riski vardır.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.