Kozmetik

Sandal Ağacı Yağı

INCI: Santalum Album Oil2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku ve bitkisel aroma sağlar.

Faydaları

Ürüne yumuşak koku verir. Düşük dozlarda duyusal kaliteyi artırabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Uçucu yağ olduğu için hassas ciltte iritasyon ve alerji yapabilir. Göz çevresinde uygun değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.