Sedum sarmentosum özü

INCI: Sedum Sarmentosum Extract

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel antioksidan ve yatıştırıcı destek sağlayabilir. Ciltte rahatlatıcı etki hedeflenir. Genelde düşük risklidir. Bitkisel öz olduğu için hassas kişilerde reaksiyon olabilir.

Faydaları

Cildi sakinleştirmeye yardımcı olabilir. Antioksidan destek sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadir de olsa bitkisel hassasiyet yapabilir.

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.