Jojoba Tohumu Yağı

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil / Jojoba Seed Oil

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Saç yüzeyini yumuşatan ve kayganlaştıran bitkisel yağdır. Oklüzif etkiyle nem kaybını azaltmaya yardımcı olur. Saç bariyerini dolaylı olarak destekler.

Faydaları

Kuru saçta parlaklık ve esneklik hissi verebilir. Genellikle iyi tolere edilir ve endokrin bozucu risk taşımaz. Saçın daha düzenli görünmesine katkı sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok yağlı saç derisinde ağır his bırakabilir. Nadir de olsa hassas kişilerde irritasyon veya folikül tıkanması yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.