Kozmetik

Jojoba Tohumu Yağı

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil60 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilde benzer yapıda bir bitkisel yağ gibi davranır ve yumuşatıcı etki sağlar. Dudak bariyerinde su kaybını azaltmaya yardımcı olur. Genelde iyi tolere edilen bir yağdır. Doğal emolyan desteği verir.

Faydaları

Kuruluk ve çatlama hissini azaltabilir. Bariyeri destekleyerek dudakları daha konforlu hissettirir. Çoğu kullanıcı için düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Asteraceae alerjisi olanlarda nadiren hassasiyet görülebilir. Çok nadir de olsa kontakt dermatit yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

60 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.