Kozmetik

Sodyum Akrilat Kopolimer

INCI: Sodium Acrylates Copolymer15 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Film oluşturucu ve kıvam vericidir. Ürünün suya dayanıklılığını ve dokusunu artırabilir. Bariyer üzerinde doğrudan faydalı değildir ama koruyucu film sağlar. Mikroplastik/çevresel kalıcılık açısından dikkat çekebilir.

Faydaları

Güneş koruyucunun ciltte daha iyi tutunmasına yardımcı olur. Formül stabilitesini artırır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çevresel açıdan ideal değildir. Çok hassas ciltlerde nadiren rahatsızlık hissi oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

15 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.