Kozmetik

Sodyum Karbomer

INCI: Sodium Carbomer5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Jel yapıyı stabilize eden kıvam vericidir. Formülün dokusunu düzenler. Ciltte doğrudan aktif etkisi sınırlıdır.

Faydaları

Ürünün homojen kalmasına yardımcı olur. Genelde düşük risklidir. Bariyer açısından nötrdür.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.