Kozmetik

Sodyum Setearil Sülfat

INCI: Sodium Cetearyl Sulfate22 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör ve yüzey aktif olarak formülü dengeler. Losyonun dokusunu ve yayılmasını iyileştirir. Durulanan ürünlerde daha rahat tolere edilir, ciltte kalan üründe hassas ciltte iritasyon yapabilir. Gözenek tıkama ve hormon bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Ürünün stabil ve homojen kalmasına yardım eder. Uygulama hissini iyileştirir. Genelde düşük-orta riskli bir yardımcı maddedir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas veya egzamalı ciltte hafif tahriş yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

22 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.