Kozmetik

Sodyum Kokoamfoasetat

INCI: Sodium Cocoamphoacetate21 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nazik bir temizleyici yüzey aktif olarak kir ve yağı uzaklaştırır. Sülfatlara göre daha yumuşak davranır. Genelde bariyer dostu kabul edilir.

Faydaları

Bebek ürünlerinde daha nazik temizlik sağlar. Köpüğü desteklerken cildi aşırı kurutma eğilimi düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas ciltlerde hafif iritasyon yapabilir ama genelde iyi tolere edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

21 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.