Kozmetik

Sodyum dehidroasetat

INCI: Sodium Dehydroacetate12 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Mikropların çoğalmasını sınırlayan bir koruyucudur. Ürünün bozulmasını geciktirir. Genelde cilt bariyerine düşük risklidir.

Faydaları

Koruyucu sistemin daha dengeli çalışmasına yardım eder. Çoğu kullanıcıda iyi tolere edilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde hafif tahriş yapabilir. Göz çevresinde rahatsızlık oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

12 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.