Kozmetik

Sodyum Hidrolize Patates Nişastası Dodesenilsüksinat

INCI: Sodium Hydrolyzed Potato Starch Dodecenylsuccinate5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nişasta türevi kondisyonlayıcı ve film oluşturucu bir bileşendir. Saçın daha dolgun ve yumuşak hissedilmesine katkı sağlar.

Faydaları

Saç yüzeyinde hafif koruyucu tabaka oluşturarak taranabilirliği artırabilir. Genellikle düşük irritasyon potansiyeline sahiptir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nişasta türevleri bazı formüllerde birikim hissi yaratabilir. Hassas ciltte nadiren hafif irritasyon görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.